Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Daruri pentru bolnavii de la Spitalul de Neurologie din Brașov
08.12.2017  

Sărbătoarea Sfântului Nicolae a adus bucurie în sufletele bolnavilor de la Spitalul de Neurologie din Brașov. La inițiativa preotului Marius Uta, slujitor al Bisericii „Învierea Domnului”-Brașovul Vechi și care asigură asistență religioasă în cadrul acestui spital, câțiva credincioși au dorit să aducă și o mângâiere pentru toți pacienții unității medicale din Brașov. Astfel, credincioșii au oferit daruri bolnavilor, constând în diverse produse alimentare.

"Hristos împărtășit copiilor"

Copiii de la Gradinița nr. 7 din Brașov, însoțiți de doamnele educatoare și de câțiva părinți, pe lângă un mic cadou mult așteptat oferit de pr. Marius Uta, au primit și Sfânta Taină a Împărtășaniei, în cadrul Programului ,,Hristos împărtășit copiilor”, la Biserica „Învierea Domnului” din Brasov.

De asemenea, serbările școlare prilejuite de Nașterea Domnului și apropierea vacanței de iarnă vor fi găzduite în această frumoasă biserică din cartierul brașovean Sprenghi.

Sursa: Mitropolia Ardealului


Hram la Biserica Sfântul Nicolae din Șcheii Brașovului 
Lansare de carte, autor Vasile Joanta
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.