Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Marșul colindătorilor la Brașov
20.12.2018  

Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” și Asociația „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” învită brașovenii la a cincea ediție a Marșului Colindătorilor. Traseul pe care se va desfășura evenimentul de sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18.00, va fi cuprins între Piața Unirii (fața Bisericii Sf. Nicolae) - Piața Sfatului - Troița de la Prefectură - Monumentul Eroilor (in fața Teatrului Dramatic) - Cimitirul Eroilor Revoluției.

Scopul acestui eveniment este de a vesti Nasterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, amintind totodată și de jertfelnicia tuturor înaintașilor noștrii care s-au săvârșit în închisorile comuniste, dar și de tinerii de toate vârstele care s-au luptat pentru libertate la Revoluția Româna din anul 1989. La finalul traseului (Cimitirul Eroilor Revoluției) se va săvârși slujba parastasului pentru toți martirii neamului Românesc.

Alături de organizatori vor fi și trei parteneri: Aproapele Meu – Asociația Creștem România Împreună, Asociația Calea Neamului și Pax Travel.

Sursa: Mitropolia Ardealului


Hram la Biserica Sfantul Nicolae din Scheii Brasovului 
Liturghie arhierească în cartierul brașovean Bartolomeu
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.