Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Brașovenii sunt invitați la Marșul Colindătorilor
16.12.2019  

Duminică, 22 decembrie, brașovenii sunt așteptați la Marșul Colindătorilor, eveniment organizat de Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de biruință și ASCOR Brașov.

Evenimentul își propune să vestească bucuria Nașterii Domnului, dar și să aducă un omagiu eroilor căzuți în decembrie 1989. Întâlnirea va avea loc la ora 17:00, în Brașov, Piața Unirii, langă Biserica Sfântul Nicolae.

Traseu: Piața Unirii, Str. Bailor, Parcul Gheorghe Dima, Str. George Barițiu, Piața Sfatului, Str. Republicii, Bd. Eroilor, Troita de la Prefectură, Monumentul Eroilor, Cimitirul Eroilor Revoluției

Vestirea Nașterii Domnului și cinstirea eroilor căzuți la revoluție este un eveniment care va fi celebrat și anul acesta la Brașov printr-un marș al colindătorilor organizat de Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință – Filiala Brașov, Asociația Sf. Ierarh Luca al Crimeei, Protopopiatul Ortodox Brașov, ASCOR Brașov și Pax Travel.

Evenimentul aflat la a VI-a ediție va avea un caracter cultural-festiv cu ocazia apropierii sărbătorilor de Crăciun dar și unul cultural-memorial închinat celor care s-au jertfit pentru libertate în urma cu 30 de ani – Eroii revoluției Române căzuți în decembrie ‘89.Festivalul de Muzica Bizantina la brasov 
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.