Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Arhiva
Legaturi


Noutati-ortodoxe.ro
27.11.2007  
Site-ul www.noutati-ortodoxe.ro isi propune sa va aduca informatii despre viata si trairea ortodoxa. Site-ul preia automat stiri ofertite de alte site-uri ortodoxe, le filtreaza si le posteaza. Parte din informatiile oferite sunt furnizate de colaboratori, diferite organizatii, institutii bisericesti care au primit dreptul de a posta informatii pe site.
http://www.noutati-ortodoxe.ro/

Institutul cultural-misionar Trinitas
19.11.2007  
Institutul Cultural-Misionar Trinitas functioneaza ca subunitate a Centrului mitropolitan Iasi, în cadrul sectorului cultural si îsi desfasoara activitatea dupa principiile fundatiilor culturale. Obiectivele institutului sunt: promovarea credintei si a vietii crestine ortodoxe; realizarea educatiei moral-religioase; promovarea culturii crestine si românesti în context national si international; promovarea activitatilor social-filantropice ale Bisericii; promovarea dialogului si cooperarii pe plan national si ecumenic pentru apararea demnitatii umane.
Pentru realizarea obiectivelor, institutul Trinitas are la dispozitie urmatoarele mijloace: editarea, tiparirea si raspândirea cartilor de slujba, de rugaciuni si de învatatura crestina ortodoxa; editarea, publicarea si raspândirea literaturii bisericesti si laice care contribuie la formarea deprinderilor moral-religioase ale credinciosilor si la cultivarea valorilor crestine; realizarea de emisiuni radiofonice pe problematici diverse ale vietii si credintei crestine ortodoxe
http://www.trinitas.ro

Mitropolia Ardealului
08.11.2007  
În a doua jumătate a secolului al XX-lea au păstorit mitropoliţii Iustin Moisescu (1956-1957), Nicolae Colan (1957-1967), Nicolae Mladin (1967-1981) şi Antonie Plămădeală (1982-2005), care s-au străduit să continue activitatea misionară, pastorală şi culturală a vrednicilor lor precursori. Din noiembrie 2005, scaunul de Arhiepiscop al Sibiului şi Mitropolit al Ardealului a fost încredinţat IPS Dr. Laurenţiu Streza, fost episcop al Caransebeşului şi care, de trei decenii, este şi profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă "Andrei Şaguna" din Sibiu.
http://www.mitropolia-ardealului.ro/

Fundatia Sfintii Constantin si Elena - Valea Cetăţii - Braşov
19.10.2007  
Fundatia "Sf.Constantin si Elena - Valea Cetatii - Brasov" a fost înfiintata în anul 2004, fondatoare fiind Parohia Ortodoxa "Valea Cetatii – Brasov" reprezentata de catre preotul paroh Corneliu Gârbacea.
http://www.fundatia-sf-const-si-el.ro/

Aplicatia software LOGSite
17.10.2007  
Site-ul Protopopiatului Ortodox Brasov a fost lansat oficial in noiembrie 2007 si functioneaza cu versiunea LOGSite. LOG este o solutie profesionala pentru reprezentarea dumneavoastra pe Internet si pentru construirea unui site modern. Experienta de ani de zile pe Internet si numarul mare de clienti din portofoliu stau la baza maturizarii aplicatiei software.
http://www.log.ro/

© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.