Tabăra de spiritualitate și inițiere în activități montane

Protopopiatul Ortodox Brasov > Blog > Evenimente > Tabăra de spiritualitate și inițiere în activități montane

Centrul Socio-Cultural “Sfânta Eugenia”,

Tărlungeni, jud. Brașov

anunță

Tabăra de spiritualitate și inițiere în activități montane,

Bine ai venit vară, continuăm tradiția taberelor de aventură și în acest an,2024!

Ne pregătim intens pentru noile activități ale taberelor de vară din acest sezon!

ATENȚIUNE, ATENȚIUNE și iar ATENȚIUNE

Părinți și bunici, unchi și mătuși, s-a dat zvon în țară, căci la Tărlungeni, la „Căsuța din povești” se organizează tabere pentru curajoșii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, de la mic la mare, super tare .

Haideți să scriem împreună în jurnalul vacanțelor din copilărie, să dăm culoare amintirilor. Jurnalul de vacanță să nu-ți lipsească, este mic atât cât să încapă în rucsac, dar știm că va cuprinde toate experiențele pe care le vei trăi aici. Va fi amicul tău cu care vei veni în tabără și care va fi lângă tine până la întoarcerea acasă. Te va ajuta să vezi lucruri, să înțelegi și să exprimi ce simți.

Joaca, muntele, relaxarea, muzica, dansul și noi prietenii, toate acestea au fost surprinse si cuprinse cu nostalgie în poveștile de vacanță scrise anul trecut, si care așteaptă cu nerăbdare vara anului 2024, pentru a fi retrăite.

Ce vom face?

Avem chef de joacă, dorințe de a ne face prieteni noi, suntem temerari, curajoși, dornici de experiente noi. Ne jucăm și învățăm, avem poftă de mancare , câteodată cerem și a doua porție, că de, e bună mâncărica, și câte altele le vom mai face.

  • Drumeții
  • Sporturi de echipă 
  • Vânătoare de comori
  • Jocuri de dezvoltare personal
  • Seara “copiii au talent“


Deci, dragi părinti si bunici…ajutați-i pe cei mici,

pe micii temerari la pregătirea bagajelor pentru tabară, noi vă așteptăm cu drag!

 

Avem două perioade disponibile: 15-20 iulie și 27 august- 1 septembrie. Așadar, deschidem lista înscrierilor, plini de entuziasm și nerăbdători să ne revedem !

Părintele Sebastian Moșoiu, vă stă la dispoziție cu informațiile exacte, numărul de locuri libere, etc…la nr. de telefon 0741.276853, email: sebastianmosoiu@yahoo.ro

Cam atât, restul vor fi surprizele din tabără.

(Manuela Livia Albani)